KLEIN KAROO EN OVERBERG

7 tot 14 Oktober

Hierdie tyd van die jaar is die Klein Karoo en die gewilde Route 62 skouspelagtig. Kom saam met ons en staan verstom deur die pragtige landskap, asemrowende bergpasse, blomme en boorde in volle blom asook ‘n verskiedenheid interessante plekke soos die wêreldbekende Kango Grotte en die mees Suidelike punt van Afrika by Kaap Agulhas. Dit is dan ook tyd vir die jaarlikse besoek van die walvisse and Walkerbaai. Ons spandeer 2 nagte in Hermanus, waar die beste walvisbesigtiging in die wêreld moontlik is. Daar word ook geleentheid gegun vir diegene wat nog altyd hierdie reuse soogdiere van die oseaan van nader wil besigtig deur ‘n opsionele bootrit. Die roete huiswaarts, gaan via Swellendam, Mosselbaai en Wildernes.

 

PER PERSOON WAT DEEL:  R8,750.00

ENKELBYBETALING:  R1,500.00

 

Kontak ons gerus vir ‘n volledige dag-tot-dag reisplan