NAMAKWALAND EN DIE WESKUS GEDURENDE BLOMSEISOEN

Toer 1:  18 tot 24 Augustus (Vertrek per bus en keer terug per vliegtuig)
Toer 2:  24 tot 30 Augustus (Vertrek per vliegtuig en keer terug per bus)

Gedurende die droë en vaal somermaande is dit moeilik vir die toeris om te glo dat daar jaarliks hier ‘n veldblomskouspel kan wees.  Na die winterreënval trek Namakwaland egter haar kleurvolle jas aan en vir ‘n kort rukkie neem die wilde blommetjies die landskap oor.  Daar is al talle gedigte, stories en skilderye aan hierdie jaarlikse stortvloed van God se kleure opgedra.  Kom saam met ons sodat ons saam die verskuilde juwele en rustigheid van Namakwaland en die Weskus kan ervaar. Al hierdie dinge verseker ‘n onvergeetlike toer!!

PER PERSOON WAT DEEL:  R9,700.00

ENKELBYBETALING:  R2,500.00

Kontak ons gerus vir ‘n volledige dag-tot-dag reisplan