DRAKENSBERGE

10 tot 15 Maart 2019

Hierdie 6-dag toer is net nommer-pas vir jou!!  Ervaar die wonderlike natuurskoon en absolute kalmte van hierdie majestieuse berge.  Hierdie toer begin met 2 nagte se verblyf in die Wêreld Erfenis-Oord van die Suidelike Drakensberge, waar ‘n opwindende 4×4 rit teen die legendariese Sani Pas ingesluit is.  Hierna volg 2 nagte in die Sentrale Drakensberge.  ‘n Roofvoëlvertoning en ‘n konsert deur die Drakensberg se Seunskoor is ook op die spyskaart.  Besoek word ook  aan die uitmuntende ingenieursprestasie, die Hidro-elektriese krag/pompstasie naby Drakensville gebring en ons sluit af met 1 nag se verblyf in die onbeskryflike prag van die veelkleurige sandsteen formasies van die Golden Gate Nasionale Hooglandpark.

 PER PERSOON WAT DEEL:  R7,395.00

ENKELBYBETALING:  R1,850.00

 

Kontak ons gerus vir ‘n volledige dag-tot-dag reisplan